Over Rob’s Catering

Een stukje achtergrond

Rob is een kok in hart en nieren. Hij is zijn carrière gestart bij verschillende restaurants en cateringbedrijven waar hij veel ervaring heeft opgedaan. Het is altijd zijn wens geweest om zelfstandig een cateringbedrijf te starten. Zelf volledig de controle hebben over de inkoop en het bereiden van de gerechten. Koken en gasten een zorgeloze catering geven, is zijn passie!

 

“Doordat ik het hele proces van een catering zelf in de hand heb, kan ik de juiste kwaliteit en service garanderen”

 

Door zijn flexibiliteit, creativiteit en kookkunsten ziet hij het als een uitdaging om steeds weer met verrassende ideeën te komen.

Dus zo ook tijdens de ‘corona-tijd’. Door het opschalen van de service met zijn dagmenu’s heeft hij vele Vennepers voorzien van een mooie maaltijd én blije, tevreden gezichten. Ook de beroemde biefstuk van Rob werd (en wordt nog steeds) probleemloos bezorgd!

 

“Een goede biefstuk bezorgen bij de klant thuis is geen enkel probleem. Het vergt veel precisie in de bereiding.

Deze uitdaging is fantastisch!”

 

Ook heeft Rob’s Catering een samenwerking met Grand Café De Bulls, waar hij op donderdag, vrijdag en zaterdag in de keuken staat. Op de menukaart is er voor ieder wat wils: van de heerlijke biefstuk in de jus tot vis. Ook vegetarisch en vegan is mogelijk, het is wel handig als dit van tevoren aangegeven wordt.

Kortom, neem eens contact op met Rob’s Catering als u iets te vieren heeft en uw gasten wil voorzien van een goed verzorgde catering, zodat u niet zelf in de keuken hoeft te staan!

Laat uw catering door Rob’s Catering verzorgen!

 

Zorgeloze catering op maat naar uw wens!

 

Contactformulier